Lloguer de maquinària


Disposem d'una flota àmplia i variada de maquinària de lloguer. Pel fet de ser distribuïdors oficials de la marca Jungheinrich a Osona i província de Girona disposem de carretons elevadors, tisores, plataformes, transpalets elèctrics, apiladors i tot tipus de maquinària d'aquest fabricant, disponible per llogar. També tenim maquinària multi marca per a la neteja professional, generadors elèctrics i maquinària de final de línia.

El nostre compromís amb el client és oferir-li sempre les màquines impecables, netes i revisades i a punt per treballar, tot optimitzant el temps de lloguer. Sempre d’acord amb la normativa de seguretat vigent. De fet, la seguretat és el nostre objectiu principal.

Oferim sempre un servei d’assessorament tècnic a través d'experts, tant per escollir les màquines més adequades en cada cas com pel que fa a les condicions i la durada del lloguer, així com per assegurar que se'n farà un ús adequat i eficient. Es pot optar per un lloguer a curt, mitjà o a llarg termini.

Les nostres màquines s'ajusten a cada necessitat del client, ja sigui treballar en exteriors o en interiors, amb pneumàtics sense petja, amb tracció simple o bé a les quatre rodes, dièsel o elèctriques, industrials o tot terreny.

A Grup Elevació treballem per garantir sempre la màxima seguretat i una total transparència pel que fa als costos, durant tot el temps que dura cada lloguer.